Састанак са посебним ЦЕРТ-овима

18. Новембар 2021

У циљу унапређења сарадње и јачања јавно-приватног партнерства Национални ЦЕРТ је организовао други редовни састанак са посебним ЦЕРТ-овима. Представници посебних ЦЕРТ-ова представили су своје активности и планове за наредну годину, акутелне изазове са којима су се сусретали у свакодневном раду, као и предлоге за унапређење сарадње и координацију активности у промовисању информационе безбедности. Посебан фокус био је на механизмима за унапређење комуникације обзиром да континуирана размена информација представља бенефит за све учеснике.

 

Национални ЦЕРТ, који послује у оквиру РАТЕЛ-а, у складу са Законом о информационој безбедности води евиденцију посебних ЦЕРТ-ова у Републици Србији. Посебни ЦЕРТ-ови обављају послове превенције и заштите од безбедносних ризика у домену информационе безбедности, а више информација о услугама које пружају својим корисницима, можете видети на линку: https://www.cert.rs/evidencija-certova.html

Сајт www.cert.rs користи „колачиће“ (cookies) ради побољшања корисничког искуства и функционалности сајта. Ако наставите да претражујете сајт, пристајете на употребу „колачића“.

Сазнајте више