Одржана регионална конференција Digital 2021

22. Септембар 2021

У организацији Color Media Communications и подршку Министарства културе и информисања Републике Србије одржана је осма по реду регионална конференција о трендовима у телекомуникацијама и медијима DIGITAL 2021 у хибридном формату. Конференција је организована 16. и 17. септембра у хибридном формату, па су заинтересовани могли да прате први дан конференције преко YouTube канала, док је други дан конференције организован у хотелу Метропол у Београду.

 

Другог дана конференције организована је панел дискусија "SECURITY CHECK - Да ли су наши подаци заиста безбедни на интернету или је то само привид?" на којој су учествовали Стефан Костић, CEO IPification, Драган Танасковић, ICT Solutions Директор , A1 Србија и Даниела Андровић, представник РАТЕЛ-а као Националног ЦЕРТ-а.  Панел је модерирала Катарина Јонев Ћираковић, експерт за сајбер безбедност која је дала прилику учесницима да изнесу чињенице и мишљења на ову изузетно актуелну тему.

 

Учесници панела су објаснили до које мере приватност на интернету може да постоји, а представљени су и резултати истраживања Националног ЦЕРТ-а о сајбер култури у Србији које је спроведено у циљу подизања свести о значају информационе безбедности и унапређењу знања, навика и понашања свих корисника интернета у нашој земљи. 

 

Више о конференцији можете погледати овде.

Сајт www.cert.rs користи „колачиће“ (cookies) ради побољшања корисничког искуства и функционалности сајта. Ако наставите да претражујете сајт, пристајете на употребу „колачића“.

Сазнајте више