Одржан вебинар за мала и средња предузећа „Одбрани се знањем“

15. Октобар 2020

У оквиру кампање „Одбрани се знањем” Регулаторна агенција за електронске комуникације и поштанске услуге, као Национални ЦЕРТ Републике Србије, одржала је вебинар намењен малим и средњим предузећима. Учесницима вебинара представљени су законски прописи у области информационе безбедности, актуелни бесплатни алати, и дате препоруке за безбедан рад и умањење ризика пословања. Савети и препоруке дати су у складу са актуелним дешавањима у сајбер простору, са посебним освртом на нове изазове које доноси пандемија и убрзана дигитализација.

Национални ЦЕРТ обележавањем месеца информационе безбедности промовише безбедније коришћење интернета и континуирано пружа обуке у циљу едукације крајњих корисника и суочавања са новим изазовима. Овим вебинаром дата је подршка малим и средњим предузећима као кључним чиниоцима развоја привреде наше земље.

Сајт www.cert.rs користи „колачиће“ (cookies) ради побољшања корисничког искуства и функционалности сајта. Ако наставите да претражујете сајт, пристајете на употребу „колачића“.

Сазнајте више