Унапређење управљања инцидентима у ИКТ системима - радионица у Националном ЦЕРТ-у

5. Новембар 2018

Национални ЦЕРТ Републике Србије је од 29. октобра до 2. новембра 2018. године био домаћин радионице  одржане под покровитељством  Женевског центра за демократску контролу оружаних снага (DCAF), који је у јулу 2018. године започео реализацију трогодишњег пројекта “Унапређење управљања сајбер безбедношћу на Западном Балкану“ подржаног од стране Министарства спољних послова Велике Британије (UK FCO). Циљеви пројекта су допринос ефикаснијем и одговорнијем управљању безбедношћу информационих система на Западном Балкану и унапређење регионалне сарадње у тој области.

Радионицу су водили експерти из компанијa Dysart Solutions и ИБМ, а поред представника Националног ЦЕРТ-а, на радионици су учестовали и представници Министарства трговине, туризма и телекомуникација, ЦЕРТ-а републичких органа и ЦЕРТ-а Министарства унутрашњих послова.

Сајт www.cert.rs користи „колачиће“ (cookies) ради побољшања корисничког искуства и функционалности сајта. Ако наставите да претражујете сајт, пристајете на употребу „колачића“.

Сазнајте више