"Compete with Team Europe 2023" тренинг за младе таленте

10. Јул 2023

У просторијама Националног ЦЕРТ-а кроз сарадњу са Мрежом са сајбер безбедност, 8. и 9. јула одржан је "Compete with Team Europe 2023" тренинг за кандидате за национални тим Републике Србије који ће учествовати на предстојећој вежби „European CyberSecurity Challenge“.

Норвешка је домаћин осмог “European CyberSecurity Challenge” такмичења - годишњег европског догађаја који окупља младе таленте из целе Европе да се забаве и такмиче у сајбер безбедности. Врхунски сајбер таленти из сваке земље учеснице састаће се у граду Хамару како би се повезали, сарађивали и такмичили једни против других. Такмичари ће бити изложени изазовима у решавању безбедносних задатака из различитих области као што су безбедност на интернету, безбедност мобилних уређаја, форензика и reverse инжењеринг и у том процесу такмичења прикупљати бодове за њихово решавање.

Такмичење ће се одржати у граду Хамару у Норвешкој од 24. до 27. октобра.

Сајт www.cert.rs користи „колачиће“ (cookies) ради побољшања корисничког искуства и функционалности сајта. Ако наставите да претражујете сајт, пристајете на употребу „колачића“.

Сазнајте више